Sobe

Dodatne usluge

Prepustite nama da zakažemo bezbednu i udobnu vožnju do i od aerodroma.

Ukoliko imate potrebu za taksi vožnjom u Beogradu mi ćemo to uraditi za Vas kako biste dobili Vašu vožnju na vreme po fer cenama.

Bilo da ste prvi put u Beogradu ili ste česti gost naše prestonice verovatno znate da je Beograd poznat po vrlo bogatom gastronomskom iskustvu, gurmanskoj hrani i bogatom noćnom provodu. Bilo da se radi o rezervaciji tradicionalnog ili modernog restorana ili noćnog kluba ili čuvenih noćnih klubova na reci – splavova, javite nam se da Vam preporučimo i rezervišemo najbolja mesta potpuno besplatno.

Uskoro više informacija a u međuvremenu obratite se recepciji ukoliko Vas interesuje ovaj izlet.

Uskoro više informacija a u međuvremenu obratite se recepciji ukoliko Vas interesuje ovaj izlet.

Ukoliko imate potrebu za automobilom tokom boravka u Srbiji, mi smo tu za Vas kako bi Vam olakšali proces i dokumentaciju.

Ukoliko nakon napornog dana imate potrebu za opuštanjem, rezervisaćemo Vam boravak u spa centru sa bazenom i neku od opuštajućih profesionalnih masaža. Spa centar se nalazi na 10 minuta hoda od hotela.

Grupe i sastanci

Prince Hall Palace i Prince Rooftop hotel, smešteni u samom centru Beograda jedan pored drugog, predstavljaju pravo mesto gde se mogu organizovati manji seminari, sastanci, obuke ili prezentacije. Hoteli imaju 40 smeštajnih jedinica koje mogu primiti od 40 do 70 ljudi, te su stoga idealni za prijem manjih grupa posetilaca.

Za grupne posete, molimo kontaktirajte nas na:

Vaš dom u srcu Beograda, dobrodošli!

Prince Rooftop

Lokacija

Pridružite se našem klubu i saznajte prvi za neodoljive ponude


    Scroll to Top